Nieuws

 

29 augustus 2018:

 

SK Maldegem verzekert zich andermaal van deelname aan het 7de voortornooi FC Kleit U10

 

Het voorbije gewestelijk U10 tornooi werd ook dit jaar weer met extra belangstelling gevolgd. Naast de felbegeerde medailles was er voor de winnaar ook het recht tot deelname

aan het 7de voortornooi FC Kleit U10 op zaterdag 4 mei 2019.

In poule A gaf het plaatselijke FC Kleit lang de indruk een finaleplaats in de wacht te slepen maar een laat doelpunt van VVC Beernem besliste daar tot twee maal toe anders over.

Aan de overkant van het terrein was er weinig in te brengen tegen de suprematie van de Maldegemse jeugd.

Bij valavond en onder een grijs wolkendek werd het uiteindelijk toch nog een kleurrijke finale tussen VVC Beernem en SK Maldegem.

Met een 1-2 eindstand ging de hoogste podiumplaats naar Maldegem. We zien de roodgelen dus op 4 mei a.s. terug op het 7de voortornooi voor een afspraak met nog een trapje hoger.

 

22 augustus 2018:

 

Welke regioploeg U10 stoot straks door naar het voortornooi U10 op zaterdag 4 mei 2019 ?

 

Woensdag 29 augustus worden Aalter, SK Maldegem, Zomergem, Fc Lembeke, VVC Beernem, Sint Laureins, Waarschoot en uiteraard Fc Kleit met hun sterkste delegatie verwacht in Kleit.

Om 17u30 wordt de aftrap gegeven voor het gewestelijk tornooi. Naast gegarandeerd spektakel van de jonge spelertjes is er met een

wildcard tot deelname aan het voortornooi op 4 mei 2019 een extra reden om het beste van zichzelf te geven.

De voorbije 2 edities wisten de buren van SK Maldegem het laken naar zich toe te trekken en mochten zich nadien met de grotere broers meten.

Een onbeschrijfelijke ervaring voor de jonge atleetjes… Benieuwd wie straks met de grootste eer gaat lopen.

 

 

Jellert Van Landschoot voor één jaar op huurbasis bij OH Leuven

 

Kleitenaar en basislegger van het internationaal U10 tornooi Jellert Van Landschoot mocht eind vorig seizoen een nieuw 3-jarig profcontract tekenen bij Club Brugge KV, de ploeg waar hij na één jaar FC Kleit, vanaf U8 zijn volledige jeugdopleiding genoot.

Het nieuw contract kwam er na een succesvolle uitleenbeurt bij de Nederlandse tweedeklasser FC Eindhoven waar Jellert heel snel een basisplaats wist te veroveren.

Dit seizoen wordt Jellert verhuurd aan de ambitieuze Belgische tweedeklasser OH Leuven

 

20 augustus 2018:

 

Voortornooi gaat door op zaterdag 4 mei 2019!

Hoofdtornooi gaat door op 11 en 12 mei 2019!