Nieuws

13 mei 2018:

 

PSV wint het hoofdtornooi in een mooie en spannende finale tegen West Ham United met 1-0!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 mei 2018:

 

KSV Roeselare wint voortornooi en mag deelnemen aan het hoofdtornooi op 12 en 13 mei!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25 april 2018:

 

Straks tekent de top 3 van vorig jaar opnieuw present voor ons 12de internationaal u10 tornooi.

Met RC Strasbourg (F) verwelkomen we andermaal een debutant op de affiche.

 

12 juli 2017:

 

Vers van de pers:

Internationaal U10 tornooi gaat door op zaterdag 12 en zondag 13 mei 2018!

Voortornooi op zaterdag 5 mei 2018!

 

 

9 mei 2017:

 

PSV maakt topaffiche FC Kleit na voortornooi compleet!

November 2016. PSV Eindhoven stelt zich kandidaat om aan het 11de internationaal U10 tornooi FC Kleit deel te nemen. De plaatsjes worden echter duur en op dat moment is het programma reeds volboekt…

Er rest wel nog een vangnet in de formule van het 5de voortornooi : de winnaar krijgt een wildcard tot deelname een week later!

6 mei 2017. PSV zakt met zijn recruteringsafdeling Gilze naar het voortornooi af met één bedoeling : uitladen, winnen en wegwezen tot volgende week. Eerder gezegd, dan gedaan zou je dan denken maar de Nederlanders lieten er geen twijfel over bestaan. Via 4 schiftingswedstrijden en een gewonnen kruisfinale gaven zij ook in de finale KFCO Beerschot –Wilrijk geen schijn van kans. Met overtuigende 5-1 cijfers wonnen zij het 5de voortornooi en bereikten ze hun einddoel : afspraak zaterdag 13 mei en zondag 14 mei tussen de grote voetbalkanonnen die in Kleit verzamelen blazen. We kijken er naar uit.

 

 

6 mei 2017:

 

PSV Gilze wint voortornooi met 5-1 tegen KFCO Beerstschot-Wilrijk. Daardoor is PSV Golze geplaatst voor het hoofdtornooi volgende weekend.

 

13 januari 2017:

 

Pouletrekking zie programma 2017 voortornooi en hoofdtornooi.

 

 

1 december 2016:

 

WATFORD FC maakt 11de tornooiaffiche FC KleitU10 compleet !

Of Obbi Oulare straks zijn opvolgers uit het Engelse Watford komt aanmoedigen bij FC Kleit is nog de vraag maar dat de Engelse jeugd straks de oversteek maakt is sinds een paar dagen definitief!

Na de geslaagde vuurdoop vorig jaar om het tornooi over 2 dagen te laten verlopen werd beslist om ook de 11de uitgave op dezelfde basis te laten doorgaan.

Gelet op het grote “vraag en aanbod” van buitenlandse ploegen wordt het internationaal FC Kleit U10 ook buiten de landsgrenzen wel echt een gereputeerde organisatie.

Het is dan ook geen toeval dat de werkgroep al eind november zijn tornooi als “volboekt” kan aanstippen! De beide finalisten anno 2016 ( RSC Anderlecht en West Ham United ) zijn alvast ook in 2017 van de partij en wie verder de lijst met deelnemers overloopt zal zeker zijn agenda vrijhouden op zaterdag 13 mei en zondag 14 mei a.s :

België : Club Brugge KV / KAA Gent / KRC Genk / R.E. Mouscron / RSC Anderlecht / Sporting Lokeren /SV Zulte Waregem

Nederland : Feyenoord Rotterdam / Willem II

Frankrijk : LOSC Lille / RC Lens

Duitsland : FC Schalke 04

Engeland : West Ham United / Watford FC

Schotland : Rangers FC

Deze lijst wordt nog aangevuld met de winnaar van het voortornooi op zaterdag 6 mei a.s. Ook dit tornooi is met 10 deelnemers volzet. Zelfs PSV Eindhoven komt, in functie van hun regionale opleiding, voor dit tornooi naar FC Kleit afgezakt.

 

 

28 november 2016:

 

Straks gaat aan bovenstaand tornooi ook weer het voortornooi vooraf. Net zoals voor de internationale confrontatie overstijgt de vraag tot deelname alle verwachtingen. Misschien wel logisch als je weet dat de winnaar zich AUTOMATISCH PLAATST voor deelname aan het 2daags evenement. Aan de 10 teams ( zie Team's 2017 ) onderling om uit te maken wie een week later afspraak maakt met de internationale kleppers!

 

 

24 augustus 2016:

 

KSK MALDEGEM U10 wint het regionaal tornooi en verzekert zich van deelname aan het voortornooi FC Kleit U10 op zaterdag 6 mei 2017.