Kledij

 

Verantwoordelijke kledij:

De pauw Dries

driesdp@telenet.be

0474/864948

 

Beste Spelers, Ouders,

 

Bij deze nog een extra woordje uitleg over de kledij!

 

KLEDIJ INBEGREPEN IN HET LIDGELD

Voor het seizoen 2018-2019 is er regenshirt inbegrepen in het lidgeld. Het gebruik van dit shirt is volledig vrij.

Nog even ter herinnering: de training + t-shirt (met sponsering Goethals Dominique) is VERPLICHT te dragen voor en na de wedstrijd. Het is NIET TOEGESTAAN deze te dragen om te trainen of tijdens de opwarming voor de wedstrijd, hiervoor kan het regenshirt gebruikt worden of de vroeger gekregen trui met kap, of andere kledij naar keuze.

 

EXTRA KLEDIJ

Ook dit jaar kan er vrijblijvend extra kledij besteld worden (zie bijlage voor modellen en prijzen). Er zal dit seizoen GEEN extra pasmoment meer zijn!

Wie in de loop van het seizoen extra kledij wenst te bestellen zal dit online kunnen doen en de bestelling zal thuis geleverd worden. Meer info hierover zal nog volgen.

WEDSTRIJDSHORTS EN –KOUSEN

Iedereen krijgt bij inschrijving (nieuwe speler via Nico) 1 paar kousen en 1 short, die gedragen wordt tijdens de wedstrijden. Indien deze kapot gaan of te klein worden kunnen deze kosteloos gewisseld worden.

Bij verlies wordt er € 6,00 aangerekend voor shorts en kousen tot en met u13, € 8 voor kousen vanaf de u15 (deze zijn een ander en duurder model).

Het is niet toegestaan om te trainen met de wedstrijdshorts en –kousen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat wij als club ook het trainingsmateriaal gaan betalen.

 

HOE INWISSELEN: gelieve mij per mail of sms of whatsapp op te hoogte te brengen van de nodige kledij. Graag in het bericht de gevraagde maat + de leeftijdscategorie te vermelden. Ik zal deze dan zo snel mogelijk aan de trainer bezorgen (zal ook aan jullie laten weten als de trainer deze heeft ontvangen). Bij ontvangst graag de wisselkledij of het geld aan te trainer te bezorgen.

 

INWISSELEN VAN SHORTS EN KOUSEN KAN NIET TIJDENS DE PASDAGEN!

Dank voor uw begrip.

 

Mvg

Dries De Pauw

driesdp@telenet.be of 0474/86 49 48